Jag har fotograferat flitigt med Panasonic GX800 ca ett halvårs tid.
De sålde den oerhört billigt på Cyberfoto på black friday november 2017.
Den är så liten och nätt. Är ganska imponerad att det går att få så bra bilder med en såpass liten sensor. Har man bra objektiv är det riktigt bra. Bra behöver inte vara detsamma som dyra. Köpte Sigmas 60 mm 1:2.8 Art ca 1600:-. Det är så skarpt men saknar bildstabilisering, Köpte ett begagnat Panasonic 14 mm 1:2.5 Pancake
Det är också väldigt skarpt, visst det har en del andra optiska fel. Köpte ett nätt 35-100
1:4,0 motsvarar 70-200mm. Så litet och nätt under 2000:- också väldigt bra.
Hade inte tänkt lägga så mycket pengar på ytterliggare ett system. Blir ändå sugen på GX9 den har elektronisk vinklingsbar sökare och 5-axlig bildstabilisering i huset som samverkar med Panasonics optik i de fall de också har bildstabilisering.